Hosting & Service

Med en service- og hostingpakke hos Molk Media får du ikke kun pålidelig og kraftfuld hosting, men også adgang til vores team af professionelle udviklere, der tager ansvar for sikkerheden på din hjemmeside.

Vi sikre og beskytter din hjemmeside mod eksterne angreb. Hvis uheldet skulle ske, dækker vi fuldstændigt omkostningerne ved at genoprette og rense din side.

350 kr. / Måneden ex. moms.

Start et samarbejde

Hosting, sikkerhed, service og hastighed

Ingen bindinger kun 30 dages opsigelse

Forbyggelse og forsikring imod hacker angreb

Performance monitoring og plugin opdateringer

Hosting

Vi står for din hjemmesides server og DNS-opsætning. Du vil selv kunne tilgå alle dine filer på hvilket som helst tidspunkt igennem FTP. Vi sikre også ubegrænset antal mails og en sikker forbindelse med SSL-Certificate

Service

Vi holder dine plugins, tema og styresystem opdateret, så din hjemmeside altid er i topform. Vi tager også daglige backups af din hjemmeside, så du aldrig mister værdifulde data. Alle pakker inkludere fri support til DNS-records opsætninger.

Sikkerhed

Molk Media sikrer dig mod hackere med regelmæssige malware-scanninger, passwordbeskyttelse og overvågning af nedetid. Vi hjælper dig med at genoprette og rense din side uden ekstra omkostninger hvis et uheld aligevel skulle ske.

Hastighed

Med i pakken får du Cloudflare DNS og content delivery network. Vi sørge for at der er installeret caching plugin og at der ikke er php fejl eller andet som kan gå ud over din hjemmesides performance.

Tekniske detaljer

Hvad vores kunder siger

Invester I Catalonien
Read More
Har vi haft et fantastisk samarbejde med hjemmeside firmaet Molk media. Vi fra Invester i Catalonien kan kun sige tak og helt klart anbefale Molk media til andre kunder.
No Label Coffee
Read More
Jeg har haft en fantastisk oplevelse med Molk Media. Kommunikationen var personlig og grundig og prisen var overordentlig rimelig. Jeg har simpelthen følt mig tryg hele vejen igennem - både ifht resultat og aftaler.
Vince Angels
Read More
Molk Media er super dygtige i website udvikling, grafisk design mv. De altid hjælpsomme og til fair priser og de kan deres gram. Især Mikkel er der altid for en, hvis man har brug for deres hjælp.
Simple Solutions
Read More
Blev hurtigt løst og i fin kvalitet - 5 stjerner herfra
MarketingNow
Read More
We have had a great partnership with Molk Media and the team behind. Can recommend them for anybody.
Artsy Fartsy
Read More
Kompetent og effektiv. Kan anbefales
Nordolia
Read More
Vi er utrolig tilfreds med den hjemmeside, Molk Media har udviklet for os. Den er både professionel og æstetisk tiltalende, samtidig med at den er nem at bruge. Tak for det fantastiske arbejde!

Book et møde
med en medarbejdere

Lad os hjælpe dig med at komme frem til den rigtige løsning for dig og din virksomhed

Bliv ringet op indenfor

1 time

Vi sidder lige nu klar til at hjælpe dig

Vi ringer dig kun op denne ene gang, vi må ikke bruge dit nummer til yderligere markedsførning eller salg.

Lad os starte en dialogue

Det er helt uforpligtende.