Undgå tekniske hovedpiner med en hosting og service aftale

Brug tiden på det der gør dig glad, og overlad de tekniske hovedpiner til os. Book et møde og hør hvad vi kan hjælpe med.

Undgå at bruge tid og kræfter på dårlig og upålidelig hosting. Med hosting hos Molk Media sikre du dig pålidelig hosting dånet rundt alle dage af året. Vi hjælper dig til den rigtige løsning og er altid klar på at hjælpe og besvare dine spørgesmål.

Standard Hosting

100 kr. / måneden

Hosting og service

350 kr. / måneden

Standard Hosting

Hjælp når du har brug for det.

Med en serviceaftale står vi for din hjemmesides sikkerhed. Vi sørger for løbende opdateringer og scanning for virus og malware, og tager daglige backup af både filer og database i op til 30 dage. Din hjemmeside vil blive overvåget automatisk, og i tilfælde af nedbrud vil vi hurtigt sætte igang med at få den op igen. I tilfælde af sikkerhedsbrud på din hjemmeside vil vi straks tage action for at få den op igen uden ekstra omkostninger.

Hurtigere hjemmeside

Vi benytter Cloudflare-services til at tilbyde dig en af markedets hurtigste DNS-tjenester samt et content delivery-netværk, som sikrer hurtig datalevering.

Vores caching-setup bidrager også til at gøre din hjemmeside endnu hurtigere, da det hjælper med at fremskynde indholdet til dine brugere og reducere belastningstiden.

Hvad vores kunder siger

Invester I Catalonien
Read More
Har vi haft et fantastisk samarbejde med hjemmeside firmaet Molk media. Vi fra Invester i Catalonien kan kun sige tak og helt klart anbefale Molk media til andre kunder.
No Label Coffee
Read More
Jeg har haft en fantastisk oplevelse med Molk Media. Kommunikationen var personlig og grundig og prisen var overordentlig rimelig. Jeg har simpelthen følt mig tryg hele vejen igennem - både ifht resultat og aftaler.
Vince Angels
Read More
Molk Media er super dygtige i website udvikling, grafisk design mv. De altid hjælpsomme og til fair priser og de kan deres gram. Især Mikkel er der altid for en, hvis man har brug for deres hjælp.
Simple Solutions
Read More
Blev hurtigt løst og i fin kvalitet - 5 stjerner herfra
MarketingNow
Read More
We have had a great partnership with Molk Media and the team behind. Can recommend them for anybody.
Artsy Fartsy
Read More
Kompetent og effektiv. Kan anbefales
Nordolia
Read More
Vi er utrolig tilfreds med den hjemmeside, Molk Media har udviklet for os. Den er både professionel og æstetisk tiltalende, samtidig med at den er nem at bruge. Tak for det fantastiske arbejde!

Snak med en ekspert og bliv klogere på dine muligheder

Book et møde med en af vores medarbejdere...

Book et møde
med en medarbejdere

Lad os hjælpe dig med at komme frem til den rigtige løsning for dig og din virksomhed

Lad os starte en dialogue

Det er helt uforpligtende.

Bliv ringet op indenfor

1 time

Vi sidder lige nu klar til at hjælpe dig

Vi ringer dig kun op denne ene gang, vi må ikke bruge dit nummer til yderligere markedsførning eller salg.