Nordolia

Hjemmeside / Print / Photoshoot

Design og udvikling af webshop til salg af håndlavet keramik.

Vi er utrolig tilfreds med den hjemmeside, Molk Media har udviklet for os. Den er både professionel og æstetisk tiltalende, samtidig med at den er nem at bruge. Tak for det fantastiske arbejde!

Nordolia, en online-forretning specialiseret i salg af håndlavet keramik og keramiske urtepotter, søgte vores hjælp til at opbygge en imponerende webshop. Vi forstod deres behov for en attraktiv og funktionel platform, der kunne præsentere deres produkter på en unik og indbydende måde.

Ved at kombinere vores ekspertise inden for webdesign og udvikling skabte vi en skræddersyet webshop til Nordolia. Vi fokuserede på et brugervenligt design, der gjorde det nemt for kunderne at udforske produktsortimentet og foretage sikre online køb. Samtidig sørgede vi for, at webshoppen var responsiv, hvilket betyder, at den fungerer problemfrit på både desktop-computere og mobile enheder.

mm_nordolia_narrow_image_1
mm_nordolia_narrow_image_2

En af Nordolias udfordringer var at administrere deres skiftende katalog og lagerbeholdning. Vi implementerede en specialfremstillet funktion i webshoppen, der gjorde det muligt for Nordolia at tilbyde rabatter på bestemte varer i et begrænset antal. Dette gjorde det lettere for dem at styre deres lagerbeholdning og tilbyde incitamenter til kunderne.

Snak med en ekspert og bliv klogere på dine muligheder

Book et møde med en af vores medarbejdere...

Hvad vores kunder siger

Invester I Catalonien
Read More
Har vi haft et fantastisk samarbejde med hjemmeside firmaet Molk media. Vi fra Invester i Catalonien kan kun sige tak og helt klart anbefale Molk media til andre kunder.
No Label Coffee
Read More
Jeg har haft en fantastisk oplevelse med Molk Media. Kommunikationen var personlig og grundig og prisen var overordentlig rimelig. Jeg har simpelthen følt mig tryg hele vejen igennem - både ifht resultat og aftaler.
Vince Angels
Read More
Molk Media er super dygtige i website udvikling, grafisk design mv. De altid hjælpsomme og til fair priser og de kan deres gram. Især Mikkel er der altid for en, hvis man har brug for deres hjælp.
Simple Solutions
Read More
Blev hurtigt løst og i fin kvalitet - 5 stjerner herfra
MarketingNow
Read More
We have had a great partnership with Molk Media and the team behind. Can recommend them for anybody.
Artsy Fartsy
Read More
Kompetent og effektiv. Kan anbefales
Nordolia
Read More
Vi er utrolig tilfreds med den hjemmeside, Molk Media har udviklet for os. Den er både professionel og æstetisk tiltalende, samtidig med at den er nem at bruge. Tak for det fantastiske arbejde!

Book et møde
med en medarbejdere

Lad os hjælpe dig med at komme frem til den rigtige løsning for dig og din virksomhed