Mr. Christian

Udvikling / woocommerce / Web design /

Webshop og lagersystems integration som skal sikre at online og fysisk lager altid er i sync

 

Mr Christian er en del af Mr tøjbutiks kæden som består af over 60 butikker rundt omkring i Danmark. Alle butikkerne har et fælles lagersystem som automatisk holder styr på hvor mange varer der er på lager i de forskellige butikker.

Vi udviklede en webshop for Mr Christian som tog alt varer data fra deres lagersystem og automatisk oprettede de pågældende varer i deres nye shop løsning, så de nemmere kunne sælge ud af de løbende varer som vil blive købt hjem.

Scriptet opdatere løbende de tæt på 70000 varer og varianter så den online shop holdes synkroniseret med den fysiske butik.

mm_mr_narrow_image_2
mm_mr_narrow_image_1
mm_mr_wide_image_1

Pga. det kæmpe store arbejde som serveren skal udfører for at løbe alle varer igennem og opdatere dem løbende, har Mr Christian nu skiftet til en cloud løsning som bedre kan håndtere skiftende stress på serveren.

Snak med en ekspert og bliv klogere på dine muligheder

Book et møde med en af vores medarbejdere...

Hvad vores kunder siger

Invester I Catalonien
Read More
Har vi haft et fantastisk samarbejde med hjemmeside firmaet Molk media. Vi fra Invester i Catalonien kan kun sige tak og helt klart anbefale Molk media til andre kunder.
No Label Coffee
Read More
Jeg har haft en fantastisk oplevelse med Molk Media. Kommunikationen var personlig og grundig og prisen var overordentlig rimelig. Jeg har simpelthen følt mig tryg hele vejen igennem - både ifht resultat og aftaler.
Vince Angels
Read More
Molk Media er super dygtige i website udvikling, grafisk design mv. De altid hjælpsomme og til fair priser og de kan deres gram. Især Mikkel er der altid for en, hvis man har brug for deres hjælp.
Simple Solutions
Read More
Blev hurtigt løst og i fin kvalitet - 5 stjerner herfra
MarketingNow
Read More
We have had a great partnership with Molk Media and the team behind. Can recommend them for anybody.
Artsy Fartsy
Read More
Kompetent og effektiv. Kan anbefales
Nordolia
Read More
Vi er utrolig tilfreds med den hjemmeside, Molk Media har udviklet for os. Den er både professionel og æstetisk tiltalende, samtidig med at den er nem at bruge. Tak for det fantastiske arbejde!

Book et møde
med en medarbejdere

Lad os hjælpe dig med at komme frem til den rigtige løsning for dig og din virksomhed