MariMariKnit 

WooCommerce / Data migration / Udvikling

Strikke hjemmeside fra Shopify til WordPress

MariMariKnit sælger strikke opskrifter som ejeren selv har fundet på. Hun havde tideligere haft en shop som var bygget i shopify men ville gerne gerne skifte til en løsning som gav flere muligheder og som også var billigere på den lange bane.

Derfor forslog vi at bygge hende en webshop i wordpress med pluginet woocommerce som butiks løsning, på den måde var hendes månedlige udgift kun for server og domæne.

mm_marimari_narrow_image_2
mm_marimari_narrow_image_1

Marimariknit skiftede til WordPress efter at Shopify havde ændret deres priser til at de skulle betale mere. Med WordPress er hjemmesiden nu helt deres egen.

Snak med en ekspert og bliv klogere på dine muligheder

Book et møde med en af vores medarbejdere...

Hvad vores kunder siger

Invester I Catalonien
Read More
Har vi haft et fantastisk samarbejde med hjemmeside firmaet Molk media. Vi fra Invester i Catalonien kan kun sige tak og helt klart anbefale Molk media til andre kunder.
No Label Coffee
Read More
Jeg har haft en fantastisk oplevelse med Molk Media. Kommunikationen var personlig og grundig og prisen var overordentlig rimelig. Jeg har simpelthen følt mig tryg hele vejen igennem - både ifht resultat og aftaler.
Vince Angels
Read More
Molk Media er super dygtige i website udvikling, grafisk design mv. De altid hjælpsomme og til fair priser og de kan deres gram. Især Mikkel er der altid for en, hvis man har brug for deres hjælp.
Simple Solutions
Read More
Blev hurtigt løst og i fin kvalitet - 5 stjerner herfra
MarketingNow
Read More
We have had a great partnership with Molk Media and the team behind. Can recommend them for anybody.
Artsy Fartsy
Read More
Kompetent og effektiv. Kan anbefales
Nordolia
Read More
Vi er utrolig tilfreds med den hjemmeside, Molk Media har udviklet for os. Den er både professionel og æstetisk tiltalende, samtidig med at den er nem at bruge. Tak for det fantastiske arbejde!

Book et møde
med en medarbejdere

Lad os hjælpe dig med at komme frem til den rigtige løsning for dig og din virksomhed