3 takeaways til dig med en hjemmeside eller webshop

online_track_2

1: En klassiker er at du glemmer at sørge for, at dit website ikke er designet responsivt, hvilket gør at den automatisk skalerer til alle enheder. Et pænt stykke over 50% af dine besøgende sidder højst sandsynligt på deres telefoner, og hvis det ikke fungerer på telefon, så har du et betydeligt problem! Se evt. vores hjemmeside acrovo.com på mobilen – den er tilpasset designet.

2: Vigtigt er at sørge for, at hastigheden på dit website er så hurtig som muligt. Der findes i dag uoverskueligt mange guides til at optimere dit website, og seneste studier viser, at bare en afvigelse på din loadingtime på 2 sekunder, kan afgøre, om dine besøgende forlader dit website. Udover det har Google meldt ud, at de både tager hastighed og mobilvenlighed med i deres udregning af din rangering på Google, så det er skørt ikke at have styr på de lavest hængende frugter.

3: Sørg for at optimere dit website jævnligt, men der er ikke noget mere kedeligt end et website, som aldrig bliver opdateret! Derfor er det vigtigt du prioritere tid til at opdatere dit website, sæt en aften af i ugen til at planlægge de kommende 7 dage – der findes et hav af planlægnings værktøjer som sørger for at poste dit indhold, så du “kun” skal sidde med det 1 gang.

En del af de sidste år har vi hørt meget på, at offline branchen er ved at dø ud, og at alt simpelthen bevæger sig online. De store virksomheder bliver større, og der bliver mindre plads til niche virksomheder, som vi har set de sidste par år med den fysiske handel.

Jeg tror på, at kombinationen er stærk, og der stadig er plads til niche butikker i online verdenen samt de fysiske HVIS du formår at skabe et online publikum.

Ønsker du hjælp eller flere takeaways – så er vi lige ved telefonen 

Brug for hjælp?

Book et møde med en af vores medarbejdere

Lad os starte en dialogue

Det er helt uforpligtende.

Bliv ringet op indenfor

1 time

Vi sidder lige nu klar til at hjælpe dig

Vi ringer dig kun op denne ene gang, vi må ikke bruge dit nummer til yderligere markedsførning eller salg.