Hvorfor er gode billeder og video vigtigt på et website?

webdevelopment_2

Professionelle fotos fastlægger dit brands identitet.

Billedsprog er en uundværlig del af dit brand, og hvordan din virksomhed kommunikerer sig til offentligheden. Er din virksomhed “corporate”, eller bruger stråler virksomheden af humor i kommunikation , giver video og billeder dig en chance for virkelig at vise dit brands personlighed. Plus, uanset din personlighed, det viser, at du er seriøs omkring kvalitet og din virksomhed.

Gode billeder fanger kundernes opmærksomhed og giver et godt første indtryk.

Som nævnt ovenfor er billeder på dit websted og sociale medier ofte det første indtryk af din virksomhed. Så det er helt afgørende at du åbner døren for dine kunder på bedste vis, for at få din virksomhed til at skille sig ud.

Professionelle fotos giver en autentisk visuel repræsentation af dit brand.

Når mennesker ser andre mennesker på billeder, skaber det en forbindelse med enten følelser eller genkendelsesværdi, så ved hjælp af fotos og videoer af dit personale, kontor og forretning giver kunderne en chance for at danne en forbindelse med dig, før du overhovedet har mødt dem. Betydningen af ​​dette kan ikke overses, især i de professionelle servicesektorer som økonomi, teknologi og medicin, hvor tillid og forbindelse er vigtige for at fastholde kunderne. Du kan altid bruge stockfotos fra en gratis side, men fordi de ikke viser dit faktiske produkt, din tjeneste eller din forretning, kommer det ikke til at være autentisk for dine kunder.

Brugen af stockfotos gør din virksomhed en blandt mange. Hvis billedet er tilgængeligt på internettet gratis på en anerkendt stockfoto side, så er der mange som bruger samme billede. Du har ingen kontrol over hvem og hvad de bliver brugt til, og hvilket forbindelser den besøgende allerede har lavet med billedet, på en anden virksomheds side.

Når en kunde genkender billedet, måske ikke kan huske hvorfra, men det stadig genkendes nedbrydes tilliden til virksomheden hurtigt, da kunden kan tænke at det er en useriøs virksomhed som bare “stjæler” fra andre. Uvidende at det faktisk kan være et billede virksomheden har betalt mange penge for at få brugsrettighederne til.

Kunder kan lære dig at kende.

Når kunder besøger dit websted, vil de lære dig at kende, hvad du gør, og hvorfor du gør det! Det er bevist, at folk er mere tilbøjelige til at gøre forretninger med nogen, de kender og stoler på. Stock billeder hjælper dem ikke med at gøre det – endnu værre, de kan give folk et forkert indtryk af, hvad du tilbyder. Den bedste måde for potentielle kunder at lære din virksomhed at kende er ved at vise dem faktiske fotos af din virksomhed, dit team og hvad du laver.

Man kender det selv fra de dårligt oversatte TV bilreklamer, som tydeligvis ikke er fra danmark, men hvor skuespillere har indspillet lyd over i post processen. Det kan være den umiddelbare “bedste” løsninger for nogle kinesiske giganter som ikke har fokus på det danske marked, at lave sådanne reklamer, men det er ikke det samme for en nystartet virksomhed eller mindre lokal virksomhed som lever af gode kunde forbindelser. Her kan tillid til kunden være altafgørende for virksomhedens fremadrettet sundhed

Kvaliteten af ​​professionel fotografering er uforlignelig.

Uanset hvor godt kameraet på din telefon er, kan du simpelthen ikke slå kvaliteten produceret af professionelle fotografer. Års erfaring kombineret med det fremragende kvalitetsudstyr, de bruger, garanterer, at de endelige billeder er af høj kvalitet og perfekte til de platforme, du har til hensigt at bruge dem på, hvad enten det er dit websted, Facebook, LinkedIn-billeder eller tryk materiale.

Professionelle fotos giver din virksomhed en konkurrencemæssig fordel.

Billeder af høj kvalitet skiller sig ud fra mængden og gør din virksomhed unik og professionel, hvilket kan være forskellen mellem nogen, der klikker på din annonce på Google, interagerer med dine sociale medier eller spørger gennem dit websted. Det kan løfte en virksomheds kvalitet mere end du tror, hvilket betyder tjenester af højere kvalitet og kunder af højere kvalitet; og hvem vil ikke have det?

Professionel fotografering kan sætte tonen for hele din virksomhed og vise dine potentielle kunder, at du er forpligtet til at give dem professionel service og kvalitetsprodukt. Hvis du værdsætter dit brand, skal du ansætte en professionel fotograf til at hjælpe dig med din forretningsudvikling.

Klar til at booke et professionelt foto eller en videooptagelse til din virksomhed? Eller bare ønsker at lære mere om fordelene ved professionelt indhold, og hvordan det effektivt kan fremme din virksomhed?

Kontakt os i dag på [email protected]

Brug for hjælp?

Book et møde med en af vores medarbejdere

Lad os starte en dialogue

Det er helt uforpligtende.

Bliv ringet op indenfor

1 time

Vi sidder lige nu klar til at hjælpe dig

Vi ringer dig kun op denne ene gang, vi må ikke bruge dit nummer til yderligere markedsførning eller salg.