Hvordan kan du opbygge en stærk relation til dine kunder på din webshop?

integration_2

Mange forbinder marketing udelukkende med salg – disse er rigtigt nok også forbundet – men alt det her uden om, som kundeservice, content på dine medier osv. er en større del af netop dét at kunne opbygge en loyalitet og skabe tilbagevendende kunder, end man umiddelbart tror.

Overvej først, hvad det er for nogle ydelser/produkter, som trækker dine primære salg? Det er vigtigt blandt andet at se på faktorer, som hvilke produkter der sælger bedst, og hvilke produkter der rent faktisk giver et overskud. Det er disse produkter, som er ”dine bedste produkter”.

Med disse produkter bør du nu vurdere, hvilke produkter som bedst egner sig til at bygge content til dine medier, som naturligvis skal skabe nysgerrigheden blandt potentielle kunder. Her bliver de fristet til at se, hvad din forretning ellers har at byde på, eller de vil lære Jer bedre at kende. Relationen mellem din forretning og dine kunder er alfa og omega, men den kan være svært at skabe igennem en skærm.

Herefter er det derfor vigtigt, at der bliver brugt nogle penge på at få dit content ud foran dine målgrupper. Her skal du bruge den pixeldata og kode, som er sat op mellem Facebook og din hjemmeside/shop. Du kan nu ramme de personer, som har søgt på et specifikt produkt eller besøgt din shop – og meget mere. Der er rigtigt mange parametre her, som individuelt skal tilpasses efter dit mål med annoncen og din forretning. Dette kaldes Retargeting Annoncering.

Tænk din marketing lidt anderledes. Brug her noget, der er relations opbyggende og værdiskabende. Den content du sender ud, skal netop være værdiskabende for dine målgrupper, da de således er meget mere tilbøjelige til at vælge, vende tilbage eller anbefale dig til andre.

Jeg håber, at ovenstående har givet dig nogle takeaways, men der er naturligvis meget mere at tale om på dette område. Det kan blive meget mere avanceret, og det er afgørende at det bliver gjort rigtigt, så har du/I spørgsmål, så kontakt os meget gerne! Herunder har jeg lige listet et par af de spørgsmål op, som vi ofte ser, men som naturligvis skal besvares individuelt fra case til case.

Hvordan bliver jeg bedre til content marketing?
Har jeg opsat pixels på rigtigt mine platforme, og hvordan gør jeg?
Hvilke produkter er ”de gode produkter” for mig?
Hvordan skaber jeg mere salg, og hvor meget må et salg på Facebook koste for mig?
Hvor mange penge skal jeg bruge på annoncering?
Hvor ofte skal jeg udgive nyt content?

Brug for hjælp?

Book et møde med en af vores medarbejdere

Lad os starte en dialogue

Det er helt uforpligtende.

Bliv ringet op indenfor

1 time

Vi sidder lige nu klar til at hjælpe dig

Vi ringer dig kun op denne ene gang, vi må ikke bruge dit nummer til yderligere markedsførning eller salg.