Hvorfor bruge Google analytics?

tracking_image_1_image

Google analytics er et system som er udviklet af Google for at give dig et overblik over din hjemmesides trafik. Analyse systemet vil give dig et overblik over hvor mange der dagligt har besøgt din side og hvilke sider de har besøgt. Google vil også fortælle dig hvor disse besøgende er kommet fra fx. betalt eller organsik trafik.

Google har lige nu 2 analyse systemer. Det ene hedder Universal Analytics (UA) og det andet hedder Google Analytics 4 (GA4).

Google Analytics 4 er det nye analyse system som skal erstatte Universel Analytics i 2023.

Det vil sige…
Hvis du stadig bruger Universal Analytics i dag, så skal du være klar på at Google ikke længere vil understøtte det fra d. 1 juli 2023, og derfor er det vigtigt at du kører på GA4 til den tid.

Hvordan rykker man til GA4?

Installationen af GA4 kan gøres ret nemt og hurtigt. Det kræver kun at man opretter en GA4 konto og derefter tilføjer deres kode til sin hjemmesides header og body.

Dog skal man være klar på at den nye GA4 ikke kommer med lige så mange funktioner og events som den tideligere universal analytics har gjort. Ønsker du derfor at holde øje med events som fx. add to card, view item eller start checkout, så skal de sættes op manuelt.
Vi forslår at man gør det igennem Google Tag Manager.

Brug for hjælp?

Book et møde med en af vores medarbejdere

Lad os starte en dialogue

Det er helt uforpligtende.

Bliv ringet op indenfor

1 time

Vi sidder lige nu klar til at hjælpe dig

Vi ringer dig kun op denne ene gang, vi må ikke bruge dit nummer til yderligere markedsførning eller salg.